До початку заходу
Додаткова інформація про захід
Додати в Google календар
15.09.2020
Вівторок, 15:00 - 18:00
Курс
Бухоблік в ресторані, кафе, доставці їжі
Інститут сучасних професій
В програмі курсу:
- 1. Формування ціни;
- 2. Закупівля продуктів на ринку через підзвітних осіб;
- 3. Прихід продуктів, визначення ціни реалізації;
- 4. Облік товарів і продуктів (торговий і виробничий методи);
- 5. Облік спецій і прянощів;
- 6. Офіційні чайові в ресторані;
- 7. Устаткування ресторанів і барів, амортизація;
- 8. Облік посуду (посуд як МБП);
- 9. Списання посуду, що вийшла з ладу;
- 10. термінал;
- 11. Фірмова (формений) одяг працівників.