Сировари, запрошуємо ВАС на наш практичний одноденний курс по сироварінню, який відбудеться в Полтаві. Будемо працювати мізками та руками.

На курсі ми:
– знову і знову розбираємося, що таке молоко, як сировина для сироваріння;
– як обрати закваски кисломолочних культур;
– формування згустку та ПРАВИЛЬНОГО зерна;
– формування головки сиру та посолка;
– вади сиру;
– комбінування сирної тарілки;
– теоретично відпрацюємо – 2 години, та 5 практичних годин.

Група – 10 чоловік.

А робити ми будемо наступні сири:
1. мякий свіжий сир Бринза;
2. сири із витяжного зерна – по типу Моцарелла, Бурата
3. Сир для грилю
4. кислоферментний сир по типу Кварк, по типу Белпер Кноле
5. альбуміновий сир Рікотта, Бринза, Моцарелла, Лабне, Белпер-кнолле, Фреш-сир
6. Йогурт

Працювати будемо групами, тому кожен пройде процес приготування сирів від початку і до кінця. Кожен студент отримує конспект курсу та сертифікат. А також подальший супровід ваших перших кроків в сироварінні. Всі сири зроблені на курсі ВИ заберете із собою.

По закінченю навчання, ми разом готуємо лазанью та вечеряємо із вином та безкінечними розмовами про сир.

Особливе прохання, до практикуючих сироварів принести із собою свої сири

Вартість 1950 грн.
Бронювання місць обов’язково за телефоном 066-431-24-70